Smartlog v3 » Skæve indfald og surrealistiske tanker vers 3 » Pikanterier #2
Opret egen blog | Næste blog »

Skæve indfald og surrealistiske tanker vers 3

En legeplads for mine ord, tanker og drømme

Pikanterier #2

2. Jul 2008 09:49, whaggawhagga

Jeg tror der er tale om et grundlæggende urinstinkt. Der er ikke meget fødesøgningsadfærd involveret i det (forhåbentlig da), men minimum en fjerdedel af alle kvinder, nøjes ikke blot med at sætte neglene i under de seksuelle aktiviteter. De tager også tænderne til hjælp. Ja, jeg tænker på det såkaldte kærlighedsbid, som diverse hunkønsvæsener tager i anvendelse under den fysiske akt. Specielt, når orgasmen river og slider i den stakkels kvindes sind og legeme.

Mænd har vist en lidt anden tilgangsvinkel. Sætter de neglene i er der mere tale om dårlige manerer, og/eller lemfældige pedicurerutiner. Og tænder bliver sjældent vist under selve de seksuelle aktiviteter, snarere som en del af forspillet. Lidt på samme måde, som en legesyg hund holder fast i en eller anden legemesdel.

Med en markant undtagelse. Som en kvindelig bekendt formulerede det: 'Nogle mænd tror mine babser er deres frokost. De sætter tænderne i, og bagefter føles det, som dengang lille Peter fik tænder.' Et utilfredstillet amningsbehov, eller en flugt tilbage til de tider, da merbenævnte babser var noget nær selve modersymbolet. Så er der da mere stil over dem, der napper i balder og storetæer.

... De er også lidt mere holdbare.

       -WhaggaWhagga

 

Bidefast bagdel

Fristende nærhed
Inspireret var handling
Jeg er kun en mand

(C) 2007 Max Jonsen

Tags

Arkiv

Relaterede