Smartlog v3 » Skæve indfald og surrealistiske tanker vers 3 » Aldrig sige 'Aldrig sige aldrig'
Opret egen blog | Næste blog »

Skæve indfald og surrealistiske tanker vers 3

En legeplads for mine ord, tanker og drømme

Aldrig sige 'Aldrig sige aldrig'

15. Oct 2007 09:44, whaggawhagga

Nogle gange virker det som om et givet menneskes livssituation er permanent og ubrydelig. Andre gange ser man et individ, hvor verdensbilledet vender 180 grader under omstændigheder, som giver indtrykket af ikke at være knyttet til noget udefrakommende. Hverken stimuli eller begrænsning synes at have haft noget at skulle have sagt før omskiftelsen.

Og så er der alligevel intet fast regelsæt, når det kommer til stykket. Heller ikke i det ubrydelige verdensbillede. Skilsmisse, død og lottogevinster kan bryde ind og lave om på det trygge og kendte for det givne individ.

'Lottogevinster?' En stemme lyser op i baggrunden, for lottogevinster er da noget positivt. I princippet, ja. Men det kan stadig rykke rundt på de regler, der styrer økonomi og livsstil. I en grad, der siger spar to til, hvad der ellers kunne være for personen.

Nogle gange smadrer det personens livsrytme, og rykker rundt på den i en grad, så det bedst kan sammenlignes med en regulær krise.

... Og nu har jeg et stort problem. Jeg har opdaget, at jeg har fået en lottogevinst på en flad halv hund. Jeg ved bare ikke, om jeg tør indløse den, for tænk nu, hvis det går helt, riv, rav, ruskende galt?

Skidt, jeg tror godt, at jeg tør. Desuden kan jeg jo altid ombestemme mig indtil på onsdag.

Der er rigelig tid ...

Go' arbejdslyst

WhaggaWhagga

Tags

Arkiv

Relaterede